https://www.motorinkopen.nl/het-ontstaan-motor-inkopen/n65c29
WhatsApp ons !
Snel en gemakkelijk uw motor verkopen tegen een goede prijs
Logo RDW
Logo Bovag

Het ontstaan van Motor Inkopen

Motorinkopen is ontstaan uit pure enthousiasme en passie voor motoren. Vanuit de garage naast het huis is men in 1996 begonnen met de verkoop van Motoren. In het begin puur als Honda Fireblade specialist, al snel volgende andere modellen van Kawasaki en Suzuki en in 1998 toen de legendarische Yamaha met de R1 uitkwam kon deze natuurlijk ook niet missen in de toen al onder motorrijders bekende ‘garage showroom’. Adverteren ging toen nog in het blad Via Via en de telegraaf.

Al snel werd de garage te klein voor de voorraad en werd de garageruimte verbouwd en twee keer zo groot. De Bovag benaderde ons voor een lidmaatschap, daar zijn wij natuurlijk meteen op in gegaan. Door toen al scherp in te kopen en tegen zeer scherpe prijzen te verkopen was deze ruimte ook al snel te klein. In 2001 is motorinkopen verhuist naar de huidige locatie op de Bramenberg in Eemnes.

Na een grondige verbouwing konden wij ons nieuwe pand betrekken en hadden wij beschikking over een mooie showroom en werkplaats. Dit was voor ons een waanzinnig jaar, we konden meer motors verkopen dan we konden inkopen, alles was zo weg. We draaiden overuren. Dit mede door de intrede van adverteren op het internet. Precies 1 jaar later kregen wij de mooie kans om een pand er bij te kopen voor een extra grote showroom, deze beslissing was dan ook snel genomen.

Steeds meer motormerken deden hun intrede

Steeds meer motor merken deden bij ons hun intrede, Honda – Suzuki – Kawasaki – Aprillia – BMW – KTM – Yamaha - Harley Davidson - Moto Guzzi - MV Augusta – Triumph – Buell – Benelli - Boss Hoss – Ducati – Walz – Husaberg – Indian – Kymco - Moto Morini – Vespa – Kreidler en vele andere hebben staan glimmen in onze showroom.

Ieder jaar werd ons inkoopbeleid beter, ruimer en groter opgezet en werd de verkoop van motoren beduidend groter en in onze werkplaats kwamen steeds meer motorrijders voor een onderhoudsbeurt of bandenset op bezoek.

Een open werkplaats

Wat veel van onze klanten zo fijn vinden is dat wij een “OPEN “ werkplaats hebben er dus kan worden meegekeken als er werkzaamheden worden verricht aan zijn trots op wielen. In 2007 waren wij inmiddels al zo groot geworden dat wij eigenlijk al op zoek waren naar meer showroom en werk ruimte maar konden zo snel niet een mooie locatie vinden op een goede locatie. Tot in 2009 wij de kans kregen om er twee hallen van onze achterbuurman bij te kopen waarmee we in één klap twee keer zo groot werden. Toen hebben wij de werkplaats ook uitgebreid en al het apparatuur vervangen voor AUTEC zodat wij weer helemaal up to date waren en iedereen nog sneller en beter konden helpen. Het nieuwste uitlees en diagnose apparatuur werd aangeschaft voor het oplossen van elektronische storingen.

Een nieuw showroom

In het voorjaar van 2010 was alles gerealiseerd en konden wij met veel zin en enthousiasme beginnen in een geheel nieuwe showroom waarin gemiddeld 100 motoren te koop worden aangeboden. Sinds dit jaar zijn wij ook zeer uitgebreid in Harley Davidson motoren waar inmiddels vele kopers met veel plezier op rijden.

Door ons marketing beleid verkopen wij op dit moment ongeveer 900 motoren per jaar en kan motorland niet meer om HP Motoren heen.

Hopelijk mogen wij U ook spoedig verwelkomen in onze showroom voor verkoop of aanschaf van een motor.

Motor verkopen, motoren

Kies voor ons!

Binnen 8 uur een goede prijs Binnen 8 uur een goede prijs
Directe betaling in contant of per bank Directe betaling in contant of per bank
Op afspraak bij u thuis afhalen Op afspraak bij u thuis afhalen
Bij levering een vergoeding Bij levering een vergoeding
Officieel RDW vrijwaringsbewijs Officieel RDW vrijwaringsbewijs

Verkoop uw motor (klassiekers, oldtimers en youngtimer ook welkom)

Motorinkopen.nl koopt alle soorten motoren in. We bieden u een goede prijs. Wij zijn een erkend BOVAG bedrijf met orginele RDW vrijwaring. Op afspraak komen we de motor bij u thuis ophalen. Komt u de motor zelf brengen, dan krijgt u hiervoor een vergoeding. Betaling direct contant of via de bank.

035 - 5258485